آیت الله سید مرتضی میر کتولی

پایگاه اطلاع رسانی آیت الله سید مرتضی میر کتولی

آیت الله سید مرتضی میر کتولی

پایگاه اطلاع رسانی آیت الله سید مرتضی میر کتولی

سخنرانی در جمع دانشجویان (در کوالالامپور مالزی)



2013-06-04_2038362013-06-04_2040252013-06-04_204159


برگزاری مراسم بیست وچهارمین سالگرد ارتحال امام راحل در کوالالامپور مالزی

مراسم بیست وچهارمین سالگرد ارتحال امام راحل در کوالالامپور مالزی در شامگاه روز دوشنبه ۱۳ خرداد ماه در محل سالن فرهنگی شماره ۲ سفارت جمهوری اسلامی ایران در مالزی  با حضور علاقمندان انقلاب اسلامی برگزار شد.

 این مراسم با حضور سفیر ایران در مالزی، رایزن فرهنگی کشورمان در مالزی، کارگزاران نظام، دانشجویان و ایرانیان مقیم مالزی برگزار شد و پس از برگزاری نماز جماعت مغرب و عشاء و قرائت قران کریم، حجت الاسلام سیدمرتضی میرکتولی،‌ مدیر مدرسه عالی تفسیر قرآن و عضو شورای منتخب تفسیر حوزه علمیه قم به ایراد سخن پرداخت.

او ضمن آرزوی استفاده هرچه بهتر از ایام مبارک رجب برای مومنین و تسلیت ایام ارتحال حضرت امام (س) گفت: تبیین اندیشه‌های امام راحل در جامعه اسلامی جلو زیاده خواهی‌های استکبار جهانی را در ایران گرفت.

این استاد دانشگاه در تحلیل چرایی شکل‌گیری انقلاب اسلامی و نتایج آن افزود: تاریخ معاصر ما را در صد سال اخیر یک مثلث اعتقادی تشکیل می‌داد که یک ضلع این مثلث ادیان الهی به نام اسلام و مسیحیت و یهودیت بود و ضلع دیگر آن را ادیان الحادی مانند بودیسم، هندو، کنفسیوس و مانی تشکیل می‌داد و ضلع سوم آن کمونیست‌های دیالکتیک بودند.

وی تصریح کرد: با گسترش روز افزون تفکر کمونیستی در شرق و هم‌چنین روند رو به رشد تفکر سکولار اومانیستی در غرب گمانه‌زنی‌های رهبران ادیان الهی این بود که با رشد علم و پیشرفت صنعت و تکنولوژی، ادیان الحادی بشر را اغنا نکرده، چنگی به دل نزده و کاملا برچیده خواهند شد و هم‌چنین ادیان الهی هم در این طوفان بلا گرفتار زرق و برق مدرنیته شده و منزوی خواهند شد به گونه‌ای که عده‌ای از رهبران کمونیست صریحا بیان کردند که دین افیون ملت‌هاست. در این شرایط جامعه شناسان بزرگ غربی می‌گفتند تشکیل حکومت که یک ضرورت اجتماعی است در قرن بیستم باید بر اساس معیارهای کمونیستی یا سکولار دموکرات غربی و یا نظام کارگری شکل گیرد و دیگر چیزی به عنوان دین و عقیده نمی‌تواند بشر قرن بیستم و جامعه رو به توسعه را اداره و مدیریت کند.

میرکتولی در ادامه تحلیل خود گفت: در این فضای سرد و تیره و تار ناگهان در سال 1977 میلادی برابر 1357 شمسی در خاورمیانه براساس بنیادهای اصیل اعتقادی با تلاش و بیان بنان عالمی وارسته، انقلابی عظیم ظهور و تجلی یافت که بر اساس هندسه عدالت و اعتدال و تبری از سلطه‌گری و تنزه از سلطه شدن استوار شده بود.

او افزود: این انقلاب مرهون و محصول عالمی وارسته و نستوه از شهر قم بود که برای هدایت همه مردم جهان به سوی توحید شکل گرفته بود و اندیشه‌های او تمام اندیشه‌های جامعه شناسان غرب و شرق را متزلزل کرد و همان‌گونه که همگان دیدند با هشدارهای این شخصیت بزرگ تاریخ معاصر غول کمونیستی شرق و قصرهای عظیم اومانیستی غرب فرو ریخت و بعد از گذشت سه دهه از این انقلاب مقدس امروز شاهد شکل گیری تمدن جدید اسلامی در غالب بیداری شرق و تزلزل تفکر اومانیستی غربی در قالب جنبش وال استریت هستیم و این همان چیزی بود که این مرد بزرگ پیش‌بینی کرده بود.

این استاد حوزه و دانشگاه با ذکر برگی از تاریخ انقلاب اسلامی افزود: توطئه‌ها و نیرنگ‌های دشمنان نظام اسلامی در سه دهه گذشته با وجود ولایت فقیه راه به جایی نبرده است.

میرکتولی تاکید کرد: نکته ظریفی که در شخصیت امام راحل متجلی بود، وحدت همه اقوام و امت اسلامی در برابر دشمنان دین خدا بود.

وی تصریح کرد: انتخاب فقیهی عادل توسط مجلس خبرگان برای رهبری نظام یکی از برکات حکومت اسلامی است.

حجت الاسلام میرکتولی با اشاره به این که فکر و روح امام (ره) در جامعه اسلامی زنده است، گفت: مردم فهیم ایران اسلامی با حضور گسترده خود در یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری با خلق حماسه سیاسی برگ زرین دیگری را در تاریخ اسلامی و ولایتمداری ثبت خواهند کرد.